ValPal instant valuation ValPal instant valuation

Rowley Road, Reading, Berkshire

Offers in Excess of, £325,000 Sold STC
2 2 1

Property Description

  • No Onward Chain
  • Two Bedroom
  • Two Reception Rooms
  • Large Kitchen
  • First Floor Bathroom
  • Enclosed Rear Garden
  • Gas Central Heating
  • Close to Reading Town Centre

Offered to the market with no onward chain complications is this well presented two double bedroom Victorian terraced property. The property is situated in a sought after area boasting excellent access to Reading University, Reading town centre, Royal Berkshire hospital and M4 Motorway, as well as being close to various other local shops and amenities. Further accommodation includes two reception rooms, a good sized kitchen, and a fantastic sized first floor family bathroom. Other features include gas central heating and an enclosed rear garden.

Ground Floor

Hallway

Stairs leading to first floor, access into both reception rooms.

Reception One

12' 11" x 10' 0" (3.94m x 3.05m) Front aspect bay sash windows, double radiator, television point, laminate wood flooring.

Reception Two

11' 8" x 10' 0" (3.56m x 3.05m) Wood flooring, two double radiators, television point, rear aspect double glazed window.

Kitchen

16' 8" x 9' 8" (5.08m x 2.95m) Rear and side aspect double glazed windows, range of base and eye level units, one and a half sink with drainer, space for white goods, double radiator, understairs storage.

First Floor

Landing

Access to all first floor rooms, double radiator, built in cupboard.

Bedroom One

13' 2" x 10' 9" (4.01m x 3.28m) Two front aspect sash windows, two double radiators, television point, wood flooring.

Bedroom Two

13' 0" x 8' 11" (3.96m x 2.72m) Rear aspect double glazed window, double radiator.

Bathroom

12' 4" x 7' 7" (3.76m x 2.31m) Rear aspect double glazed window, laminate wood flooring, low level wc, pedestal wash basin, panel enclosed bath with shower, heated towel rail, airing cupboard.

Outside

Rear Garden

Enclosed rear garden, small decked and artificial grass area with steps leading down to lower garden, with shed at rear.